Thursday, August 30, 2012

Something that we will remember forever ♥


*Taylor Swift

Lamanya tak tulis post kat ? Sebelum tu Assalamualikum . Kita kan orng Islam mesti saling bersalam-salaman :D Hehe Trial tinggal lagi seminggu lorhhh ! Err stress , nasib baik aku rajin sikit exam nie . Kalau x mana blh jawab ! Hahaha , Hari nie 31 OGOS !!! Merdeka ! Yahoooo , siapa yang tak suka MERDEKA Go to the Parit je lah . Jangan duduk Malaysia . Buat malu lah weh :P

3 bulan je lagi sebelum kita melabuhkan tirai persekolahan untuk SELAMA-LAMANYA ! Hah ! 3 Bulan ? Kenapa kejap sangat . Tak puas lah jadi bdk sekolah , nak pakai beg bawak buku berat2 lagi . Nak duduk dalam kelas belajar , borak2 dgn kawan , buat amali , makan dekt kantin , tawaf satu sekolah , tidor dalam kelas (bile x de cikgu) . Susun meja , haha lawaks . Semualah aku nak buat lagi . Nanti habis je SPM kan kan , kita bukan lagi warga SMK Ayer Keroh . Amalina TOLONG ! Aku rasa sedih hah ! Aku tahu kau pon sedih kan ? hehe (tibe2 je ek )

Tapi apa-apa pun yang pernah terjadi kat sekolah tu akan tetap jadi Sejarah . Wah besar gelaran ? Mcm Tamadun Mesopotamia Hahaha ! Tamadun Batch 1995 WOWW ! Great ! Haha , untunglah kita kan ? BTW lepas Trial nie kan kita semua kena kumpulkan 'memory' sebanyak mungkin ! Belajar betol2 , berkawan betol2 , tapi bercinta x yah lah betol2 sgt . haha , Yeah semangat ! SPM kita kena target result yg 'Kaw2' punya :D Good luck utk diri aku ^_^.

Okey aku dah tak ada benda nak tulis lagi , ummm okey lah bye bye . Eh jap jap , aku ada lagi satu hadiah untuk korang . Nie nak kata lagu x jugak , nak kata POEM mungkin lah . Selamat Membaca :

It just All About Us .

Here we stand,
where here it begins,
and here it will end,

We all are friends,
and will remain as a friend,
The promise that I will always hold,
until the end of my breath.

Just let me the one who knows
in silent or mute,
because only I care,
all about us

And this is the final moments,
before we parted for a moment maybe forever,
every moment will be beautiful memories,
between us, because this is just about us.

Maybe we are not together anymore,
That is his destiny,
It Alright as long as you're happy.
Although we are not together.


________________________________________
________________________________________

T
ahun Terakhir Kita 2012
Tahun Perjuangan Kita ...
Tahun Perperiksaan SPM ^_^
Tahun Tingkatan 5 Kita ... >.<
Tahun Usia 17 Kita
Tahun Terbaik Kita ..
Tahun Tentang Kita ....
Hanya Tentang Kita

No comments:

Post a Comment