Sunday, November 25, 2012

Suatu Hari Nanti .


Assalamualikum , ehhehehe lama nya x tulis kankankankan ? :) Mesti korang semua dah rindu dgn aku ? Errr perasan lah pulak hehe biasa le . Well I have thousand story to tell but the biggest one is about SPM ! 1 paper je lagi tinggal . Fuyooooo ! Hebat tak ? Aku dah nak 'hampiri' kebebasan ! Hihihi kata2 budak malas  biasa le . Lepas ni boleh lah 24 hours aku bermalas-malasan depan laptop , depan tv tengok korea , indon , filipina ! Muahahaha , hey drama here i come ! Wait for me . hehe

Esok paper Perdangangan , tapi aku rasa macam x sedia lahhhhh . Seram giler , dah lah aku 'jarang2 dapt A PD . Macam mne ek ? InsyAllah boleh hehe . Dah 2 tahun study x kan tak pandai2 lagi kan kan kan ? Hehe , whatever it is , aku rasa kecewa sangat2 dgn paper sejerah ! Okey , aku x sure blh dapt A kali nie . -,- errr , Trial sejarah punya markah memang rocklah kan , tapi SPM entah le jang ! Tak ada keyakinan blh A . Tak pe kita tawakal je lah kan dah lepas dah pon :( (Bad Rules)

Aku patut rasa tak sabar atau sangat bersabar untuk habis sekolah ? Errrrr , teruklah aku kalau aku cakap aku tak sabar nak habis kan tahun akhir aku nie . 2 hari je lagi pon aku nak pakai baju sekolah . How sad it feel ? Hanya aku yg faham , owh yeah . dan mungkin Harry Style dan taylor switf tak patut bersama . Okey yang tu tak ada kena mengena . Okey2 semangat , aku dah list semua aktiviti yang akan aku buat lepas tamat sekolah menengah ! jeng jeng jeng , aku dah 18 tahun . Muahahaha , 

Boleh lah pergi tengok wayang setiap bulan , pergi minum milksheak vanilla dpt SR , beli kasut banyak2 pakai duit gaji , beli Samsung Galaxy Note II ! Arghhhhhhhhh , belajar memasak , cari kawan baru , fokus pada blog , fb , twitter . WOW syok giler kau ada ? Tak ada kan hehehe  It's gonne be FUN ever . Hehe , budget je bdk bru habis sekolah menengah nie kan ? hehe suka hati aku lah . 

"I will drop you to the court ." dan balas Maya Karin " You want drop me to the court ? Suka hati kau lah !" haha Lagenda Budak Setan 2 , mesti gempak . Hehe

Okeylah exam masih berjalan so ,nak sambung study before I late . hehe okey bye . Tunggu hari Khamis nanti I will be free . Heehehe , tak sabarnya ! Okey chouuuuu chinnnnn chouuuuu ;) Assalamualikum . Wish me luck guys ;) 

Seikhlas hati ,
Miza :)

No comments:

Post a Comment