Sunday, December 16, 2012

Take Care Bestfriends



Assalamualikum , hai hai hai , apa khabarnya kalian ? Ummm ... hari nie hujan lagi , tak kan Malaysia masih sedih sebab Harimau Malaya kalah kowt ? Relexlah , banyak lagi game , hehe . Dengar cerita K Raja Gopal nak kena pecat ? Serius ? This is not fair ! Mana blh pecat dy hanya kerana dy gagal bawa pasukan Malaysia ke Final ! Kalau macam tu , to be fair to each other , pecatlah sekali pemain2 yang lain , baru fair kan kan :) 

Okey mybe lah Malaysia main huru hara sikit game hari tu , memang pon mungkin sebab ada yg dpt kad merah , than diaorg hilang seorang pemain , than penyerang diaorg pon sorang je , than Safe Sali pon lambat masuk , than org Thailand tu mmg lari laju , Kunalen sakit kaki lagi , banyak lah faktor yang sebabkan Malaysia kalah , tapi bkn nya sebab K Raja Gopal tu x ajar diaorg betol2 . Everyone try their best , tapi tak ada rezeki , terima sahaja lah sebagai pengajaran :) Dah kamain panjang aku ulas pasal isu bola ini , aku BUKAN kaki bola pon , hehehehe !

Tutup kes Raja Gopal nak di pecat , buka cerita baru . 

Kepada kawan-kawan aku yang tercinta dan yang sentiasa di rahmati , Balqis , fatihah , Farah , Reva , Cyda , Ernie , Najwa , Aini , Nad , Lim , Yong , Syaza , Mas , Ekin , dan semualahkan . Cuti panjang nie korang buat apa je ? Kalau bosan datanglah jumpa aku , aku teringin nak tengok muka korang buat kali terakhir kalinya , mungkin ? Kita tak tahu lps nie blh jumpa lagi ke x kan . :( sedihhhhhhhh , xpe kita kena kuat . 

Fighting guys , whatever you do you must trust your self .

1 Alpha , 2 RK 2 , 3 Beta , 4 Beta , 5 Beta seterusnya ? Hanya Tuhan yang tahu kemana aku akan pergi ;) . Rindu tiba2 menyelubungi diri , rindu nak makan mee sup dkt kantin , rindu nak tengok koperasi ....... Whatever it is , life must move on ! Hehehe 

Ikhlas dari hati yang sangat merindui mereka,
Azziamiza Masood 
(budak baik/Pengawas sekolah)    

No comments:

Post a Comment