Tuesday, January 29, 2013

I will Remember it Most .


I miss my school , i miss my friends , I miss my teacher , I miss my unifom , I miss my homework , I miss my great enemy , I miss everything that I do in Akses . 

I will Remember It Most :

  • Kawan-kawan yang saya sayangi . Yang ada dalam susah da senang .
  • Guru yang setia mengajar sehingga ke titisan terakhir . 
  • Guru besar yang sangat bersemangat "Cemerlang , Gemilang dan TERRRBilang"
  • Kelas sains waktu lepas rehat . 
  • Kelas agama sambil bertukar-tukar pendapat . Saya sayang Ustazah
  • Masa berborak2 dalam kelas dgn Balqis , Cyda , Mas , Ekin , Aini , Nadia .
  • Masa bergaduh dengan Pavi .
  • Buat muka bodoh bila budak lelaki ejek aku -,- 
  • Jaga pagar besar waktu pagi sambil cuci mata tengok adik2 yg comel .
  • Menjerit suruh bdk2 turun dari motor 
  • Tuliskan nama utk bdk2 degil .
  • Jaga kelas form 5 !
  • Nyanyi lagu Sekolah dengan bersemangat  !
  • Dengar bebelan dan keluhan cikgu BI 
  • Tengok cikgu Andi rotan bdk2 yang 'degil'
  • HOMEWORK Add Math of cos 
  • Nyanyi syok sendiri sambil naik tangga . 
  • Buat Mas melatah sambil gelak besar (Tak Malu ek?)
  •  Usha buah hati ku si Fakhri Fazil . Haha
  •  
 I will miss all of this , maybe ada lagi tapi ini je lah yang terbayang di fikiran aku . I miss you guys so much . I miss my memory , I can't forget the feel stand at field under sunlight , it's so hot ! But damn I Miss that momment , like seriusly ! Masa terlalu pantas sampai aku tak sedar yang aku dah habis sekolah . Aku patut mohon UPU sekarang . Wish me luck , i will mis you all the time . And after this i will lost my Mr H and Mr B . Friends in  short time , but still  can make me smile and happy all the time I'm with them . I Love you guys . Thank to be apart of my memory , kawan . 
 

4 comments:

  1. sweet memories are never forgotten...

    ReplyDelete
  2. umm , betol2 . rasa sayu bila ingat kenangan dulu :|

    ReplyDelete
  3. saye tatau nak komen kat mane yg ga header tu..jadi saye letak jerlah link gatu kat sini
    http://anabiha.blogspot.com/2013/02/first-giveaway-header-macam-miza-ahmad.html

    ReplyDelete